ТОП-5 місць у пішій доступності від Smart Coworking, де можна смачно та ситно поїсти.

Хто добре працює, той їсть і до того ж вчасно.

Smart-журналіст·09-08-2019

Хто добре працює, той їсть і до того ж вчасно. Те, що у нашому районі є коворкінг, де працюється особливо добре – багатьом уже відомо. Але скільки б не було натхнення на роботу, з голодом не завжди домовишся. Саме тому пропонуємо вам ТОП-5 місць у пішій доступності від Smart Coworking, де можна смачно та ситно поїсти .

Перерахуємо по віддаленості:

0 хвилин. - Знаходиться у БЦ "Київський на 1м поверсі"
"Nakama Вar" - затишне місце, де вам запропонують кілька варіантів бізнес-ланчів, а кожного понеділка та середи у закладі діє акція 1+1=3. Також для любителів кальяну є відкрита тераса. Вартість комплексного обіду – від 115 до 165 грн.

2 хв. - кулінарія в "Сільпо" - свіжі продукти, перевірені рецепти української кухні, м'ясні та рибні страви, салати, закуски, випічка. Меню в кулінарії оновлюється раз на місяць. Додатковий бонус – можливість замовити свіжу піцу, готується 10 хвилин. Є зона їди, причому дуже комфортна. За 50 грн ви насититеся, а за 100 грн лусніть :)

6 хв. - гастрокафе "КУХНЯ" - радимо відвідати, смачна кухня та приємна атмосфера. Бізнес-ланчі від 75 грн.

7 хв. - суші-бар "HANAMI" - Ресторан мультинаціональної кухні. Суші, сашимі, гункани та роли, яких у меню понад вісімдесят видів, затишно сусідять з американськими бургерами, салатами Цезар та Грецький. Великі порції та адекватні середні ціни.

7 хв - ресторан "PROVINCE" справжні фанати здорового харчування, фітнес меню, можливість замовити сніданок у будь-який час. Знаходиться ресторан у серці ЖК Софія.

У цей огляд кав'ярні не включені принципово, оскільки кава має бути смачною, доступною і близькою. Ми закрили це питання у Smart Coworking кавомашиною Delonghi Perfecta Cappuccino та крутою свіжою кавою місцевого обсмажування від "Rona" і при цьому абсолютно безкоштовно для наших резидентів.

Наші контакти

Адреса: БЦ "Київський", 5 поверх, вул. Київська 34А, Софіївська Борщагівка, Україна

У пішій доступності від ЖК “Софія“, поряд зупинка маршрутного транспорту для тих, кому потрібно їхати.

  • ЖК Софія - 400 м - 5 хв -
  • ЖК Щасливий - 6 хв -
  • Вишневе - 10 хв -
  • Київ, вул. в. Окружна - 10 хв -
  • Боярка - 20 хв -

Графік роботи:

Для резидентів - ЦІЛОДОБОВО - 24/7/365

ПН-ПТ - з 09:00 до 18:00

СБ - НД - Вихідний

Для отримання цілодобового доступу - зв'яжіться з адміністратором, щоб отримати свою карту-перепустку.

Email: [email protected]

Тел.: +38 (097) 932 97 90