«Dog Lets Walk» та «As You Stay» - це проекти нашого резидента.

«Dog Lets Walk» - це платформа, де власники собак можуть зв'язуватися один з одним.

Smart-журналіст·26-07-2019

А ти знаєш, що в даний момент, поки читаєш нашу публікацію, поруч з тобою може бути людина, яка змінює світ до кращого, створюючи нові проекти?
Як ми і обіцяли, публікуємо ще одне інтерв'ю з резидентом нашого коворкінгу, який працює в open space (відкритому типі) офісі в Києві - Леонідом Івановим. Це інтерв'ю саме про такі проекти, які змінюють світ на краще.


Smart-журналіст:
- Привіт, Леонід. Скажи, яким проектом або проектами ти зараз займаєшся?
Леонід:
- Я працюю над стартапом, ми створюємо інноваційну платформу для бронювання готелів.

На традиційному ринку бронювань існує визначення доби, за яку ти платиш: реєстрація в 15:00, виселення в 11:00. Це означає, що ти повинен приїхати не раніше 3 годин дня, але і не пізніше 10 - 11 вечора (вночі тебе не поселять). Виїхати ти повинен не пізніше 11 ранку.

«As You Stay» дозволяє тобі вибирати зручний час для заселення/виселення. Наприклад, ти можеш приїхати о 8 вечора і виїхати о 4 ранку, і при цьому заплатити тільки за цей період часу і ні копійки більше. Крім цього, є ще ряд інших переваг, про які можна дізнатися, скориставшись сервісом.

Smart-журналіст:
- Заманчиво! Тобі не нараховують зайві доби і т.п.?

Леонід:
- Так, іменно так, ти фактично платиш за кількість годин, проведених у готелі.

Smart-журналіст:
- Ми пам'ятаємо, що ти не просто програміст, а підприємець-винахідник.
У тебе точно є ідеї, які хочеться втілювати в особистих проектах. Ми праві?

Леонід:
- Так, у мене є і особистий проект. «DogLetsWalk» - платформа, де власники собак можуть конектитися один з одним. По суті це карта, на якій користувачі можуть відмічати місця для прогулянок і знаходити компанію для спільного вигулу своїх улюбленців. Цим сервіс не обмежується. В майбутньому, можна буде відстежувати загублених тварин, допомагати притулкам і багато іншого.

Smart-журналіст:
- Дуже цікаво! Як з'явилась ідея такого крутого проекту?

Леонід:
- Півтора року тому ми з дівчиною переїхали в іншу квартиру і взяли собаку з невеликого притулку в Києві. Знайомих поруч не було. Не то що з собакою, а взагалі. Також у нас виникли труднощі з пошуком місця для прогулянок. Крім як за будинком, місць для прогулянки з песиком ми не знали. Так і з'явилась ідея створення DogLetsWalk - спільноти, яка ділиться хорошими місцями для прогулянки та завжди радо приймає нових друзів до своєї компанії. Спільнота, яка допоможе, якщо ваша собака заблукає і не залишиться байдужою при баченні незнайомого пса без ошийника.

Smart-журналіст:
- Вражаюче!

Леонід:
- Зараз у мене дві собаки: лайка Пом і двортерьєр Джей (чистокровний дворняга, насправді "Тузик", якщо хочете). Вони добре ладнають один з одним і разом планово знищують квартиру. Це, до речі, одна із причин, чому я рідко раджу брати собаку комусь. Це має бути дуже обдуманий крок. Варіант - йду по вулиці, бачу цуценя і беру його жити до себе, це звичайно благородно, але не завжди хороша ідея. Ви повинні бути готові до взуття з'їденого собакою, зірваних обоїв, знятого лінолеуму, перекусаних проводів... Можна продовжувати цей список нескінченно. З часом витівки собаки переважать його "милоту", а шкодити він може і не перестане.

Також потрібно враховувати, що собаці потрібні дві активні годинні прогулянки в день. Це може не створити проблем спочатку, але замисліться, вам доведеться щодня витрачати 2 з 24 годин на вашу собаку. Загалом, підходити до цього питання потрібно максимально відповідально, щоб життя не перетворилося в муки для вас і для вашої собаки.

Smart-журналіст:
- Це як дитина, за яку ти несеш відповідальність?

Леонід:
- Так. Ти не можеш куди-небудь поїхати надовго. Будь-які переїзди викликають купу проблем. Ми зараз затіяли ремонт в квартирі, і принаймні на місяць, поки певні роботи будуть проводитися, нам потрібно буде кудись переїхати. І це вже проблема. З твариною квартиру зняти досить важко, особливо коли це два повноцінних собаки. Плюс ти постійно прив'язаний до дому, так як з собаками потрібно гуляти. Ти не можеш піти вдень і повернутися під ранок, звісно, завіючись кудись на цілу ніч із друзями. Підготовка до відпустки стає ще більш хлопотливою.

Smart-журналіст:
- Ти ж можеш користуватися послугами притулків?

Леонід:
- Так, ти можеш залишити собаку в притулку/готелі. Але це витрати і проблеми. Ти в будь-якому випадку хвилюєшся за улюбленця. Притулки і готелі бувають дуже різні. Після деяких ти розумієш, що собаці там було дуже некомфортно. Є і хороші готелі, але це пізнається шляхом випробувань і помилок. Це ще одна із причин, чому я створюю проект «DogLetsWalk».

Smart-журналіст:
- Дякую тобі величезне. Для нас дуже радісно, що простір Smart Coworking може допомагати в створенні таких потрібних проектів! Удачі тобі!

Леонід:
- Взаємно, дякую!

Наші контакти

Адреса: БЦ "Київський", 5 поверх, вул. Київська 34А, Софіївська Борщагівка, Україна

У пішій доступності від ЖК “Софія“, поряд зупинка маршрутного транспорту для тих, кому потрібно їхати.

  • ЖК Софія - 400 м - 5 хв -
  • ЖК Щасливий - 6 хв -
  • Вишневе - 10 хв -
  • Київ, вул. в. Окружна - 10 хв -
  • Боярка - 20 хв -

Графік роботи:

Для резидентів - ЦІЛОДОБОВО - 24/7/365

ПН-ПТ - з 09:00 до 18:00

СБ - НД - Вихідний

Для отримання цілодобового доступу - зв'яжіться з адміністратором, щоб отримати свою карту-перепустку.

Email: [email protected]

Тел.: +38 (097) 932 97 90