Ти навчаєшся тільки для себе! Інтерв'ю з Володимиром Кравчуком, засновником школи Positum Systems.

Генеральний директор Міжнародного Центру Психології "Positum Systems".

Smart-журналіст·31-07-2019

У нас працюють не лише фахівці з IT і HR, дизайнери і юристи. Сьогодні інтерв'ю з людиною, яка розвиває в Smart Coworking великий міжнародний проект у сфері психології.

Smart-журналіст:
- Володимир, привіт! Ти постійно ділишся з нами різноманітною інформацією у сфері психології. Розкажи, будь ласка, детальніше резидентам нашого коворкінгу та підписникам про себе і проект.

Володимир Кравчук:
- Дякую за запитання! Давай, я зараз коротко розкажу про головне, а ти вже обереш те, що зацікавить. (smiley)
Мені 36 років. І вважаю себе молодим, гарним, розумним та у міру спортивним чоловіком в самому розквіті сил. (smiley) Я є чоловіком із двома чудовими синами. У мене вища професійна освіта в економіці та маркетингу, а також сертифікація в методі позитивної психотерапії та арт-терапії. У 2017 році я заснував Міжнародний Центр Психології та Здорового Мислення, в якому працює зараз понад 130 людей із 15 країн світу.

Smart-журналіст:
- Чи був в тебе в житті випадок, який повністю змінив твоє життя?

Володимир Кравчук:
- Таких подій було багато. Можливо, найголовніший стався ще в дитинстві. В початковій школі я був одним із найгірших учнів, щоденник був червоний від зауважень. Одного разу в четвертому класі я приніс своєму батькові, кандидату медичних наук, поважному хірургу в місті, свій табель з трійками.

Чекав гнівної реакції і був до неї готовий. Але не був готовий до слів мого батька: «Володя, зрозумій, ти вчишся не для мене, не для мами і навіть не для вчителя. Ти вчишся тільки для себе…».

Я не розумію, як у четвертому класі це змогло так швидко перевернути моє життя. Я усвідомив, що хочу вчитися для себе. П'ятий клас я закінчив відмінником, із золотою медаллю школи, із червоним дипломом ВУЗу. Я не був "зубрилкою", не вмів гризти. При цьому важливо те, що я став розуміти головний зміст у кожному предметі, дивитися на все своїм особистим поглядом, навчився передавати інформацію іншим так, що вона ставала простою та зрозумілою.

Smart-журналіст:
- Цікаво, як ти з економіки перейшов до психології?

Володимир Кравчук:
До економіки була ще медицина. Я з сім'ї лікарів і до 15 років знаходився у впевненості, що стану лікарем.
І знову, саме батько відговорив мене, сказавши, що в медицині повна нерозбірливість, неповага до лікарів, відсутність нормального законодавства. І попросив мене подумати про іншу спеціальність. Я обрав економіку, вивчав менеджмент і маркетинг, і з задоволенням навчався. Мені подобалося.

Але тяга допомагати людям бути здоровими лишалась. І тільки з кожним роком зміцнювалась. Моя кар'єра літала з кожною новою компанією, і в 25 років я вже був Виконавчим Директором великої міжнародної компанії, в моєму управлінні було понад 8000 співробітників та близько 100 офісів. Зараз за плечима досвід більш ніж десяти великих міжнародних компаній у різних ринках, країнах та містах.

Здавалося б, життя мені посміхається, і я на своєму місці, але ні. Декілька років тому, ставши керуючим партнером і директором в одному з Центрів Психології на пострадянському просторі, я почав глибоко вивчати психологію та психотерапію для себе. При цьому, побачив недоліки, які не можна було виправити. А якщо щось не подобається – значить потрібно це очолити.

Я зрозумів, що хочу створити новий формат навчання психології, новий Центр, в якому все зроблю правильно.
Той, в якому буде відкритий шлях кращим консультантам та психологам. Той, де кожен гість зможе, із будь-якої точки світу, отримати якісну консультацію навіть безкоштовно, зможе обрати "свого" експерта, покращити якість свого життя, пустити "круги по воді", ділючись цінною інформацією з іншими.

Smart-журналіст:
- Думаю, про проект ми ще поговоримо, але як у тебе виходить поєднувати такий великий бізнес з роботою в коворкінгу?

Володимир Кравчук:
- Саме в моєму бізнесі ваша локація оптимальна. Вся робота проходить онлайн. Інтернет-з'єднання в Smart Coworking завжди відмінне, мені зручно комунікувати з колегами та проводити онлайн-консультації з клієнтами. Декілька кабінетів та переговорна кімната завжди дозволяють усамітнитись і не заважати іншим. Затишний інтер'єр підходить для запису відео уроків по проектах Центру. Ну а кава – погодьтесь, краще ви же також не зустрічали.

Також у мене склалося відмінне партнерство з іншими резидентами коворкінгу (допомога в роботі з соціальними мережами, зйомка та монтаж відео, ІТ-консалтинг). Ми готуємо спільні проекти в рамках Школи Бізнес Психології "  Positum Systems  " та проекту SMART-Хакатон, безкоштовні майстер-класи для резидентів з участю найкращих спеціалістів Центру.

Smart-журналіст:
- Зараз сфера інфобізнесу набирає популярності, і кожен другий вже психолог, чи не заважає це розвивати твій проект?

Володимир Кравчук:
- Знаєш, абсолютно згоден. Листаю стрічку, сам дивуюсь, хто всі ці люди в рекламах, іноді псевдопсихологи, іноді навіть сертифіковані, але користь нульова.
Кожен знаходить свого ментора. І ті, хто "зайшов" в серце – до них повертаються знову і знову. А хто як тренер пустий – той пустим і залишається.

Smart-журналіст:
- Ти ділишся особистим досвідом?

Володимир Кравчук:
- Я проходив не одні відносини. Займався вихованням не тільки своїх дітей. Адже чужих дітей не буває. Я встиг наламати немало дров. Я багато разів падав, але стільки ж піднімався. Відносини в сім'ї не раз були складними, і, при цьому, ми витримали і зберегли те, що наповнює наші серця щастям і любов'ю. Розуміння психології відносин та тонностей любові допомогло мені зберегти те саме найцінніше, себе самого і свою сім'ю.

Я не збираюсь вчити своєї моделі, казати, що правильно, а що неправильно. Я лише хочу поділитись тією інформацією, яка змінила моє життя, тим, що робить мене щасливим і моїх клієнтів, поділитись особистим досвідом консультування. І дати вибір – взяти щось для себе. Можливо, не все. Можливо, не одразу. Але дати вибір, хоча б на кілька граней, ювелірно вдосконалити бриліант своїх відносин, відносин з собою та зі своїми близькими.

Smart-журналіст:
- Коли твій наступний курс?

Володимир Кравчук:
- В серпні розпочнеться другий потік Школи Відносин! Це спільний проект консультантів Центру. Для резидентів Smart Coworking будуть найкращі умови!

Smart-журналіст:
- Тоді до зустрічі!

Володимир Кравчук:
- Дякую! Гарного і позитивного дня!

Наші контакти

Адреса: БЦ "Київський", 5 поверх, вул. Київська 34А, Софіївська Борщагівка, Україна

У пішій доступності від ЖК “Софія“, поряд зупинка маршрутного транспорту для тих, кому потрібно їхати.

  • ЖК Софія - 400 м - 5 хв -
  • ЖК Щасливий - 6 хв -
  • Вишневе - 10 хв -
  • Київ, вул. в. Окружна - 10 хв -
  • Боярка - 20 хв -

Графік роботи:

Для резидентів - ЦІЛОДОБОВО - 24/7/365

ПН-ПТ - з 09:00 до 18:00

СБ - НД - Вихідний

Для отримання цілодобового доступу - зв'яжіться з адміністратором, щоб отримати свою карту-перепустку.

Email: [email protected]

Тел.: +38 (097) 932 97 90